Help jij ons mee?

Activiteiten
Ervaringsdeskundigen bij Voorkom! zijn mensen die uit eigen ervaring kunnen spreken over verslaving, omdat zij zelf verslaafd geweest zijn. Inmiddels ligt hun verslaving al weer een aantal jaren achter hen. Ze hebben hun ervaring een plekje kunnen geven in hun leven, ze hebben erover nagedacht en zijn in staat in deze ervaring ten nutte te maken voor anderen. Deze ervaringsdeskundigen worden bij ons met name ingeschakeld bij preventielessen op scholen. Ben jij zo’n ervaringsdeskundige? Jouw bijdrage bestaat uit het geven van een interview aan de kinderen aan het einde van de les. Zij kunnen dan vragen stellen over jouw verslavingsverleden. Verwacht wordt dat je minimaal één keer per maand een dag beschikbaar bent.

Jij
Jij deelt van harte de christelijke visie en de uitgangspunten van Stichting Chris en Voorkom! en je bent meelevend lid van een kerk of gemeente. Je hebt hart voor kinderen, tieners en jongeren en bent bekend met hun leefwereld. Je bent minimaal 25 jaar.

Wij
We bieden jou een basistraining, persoonlijke coaching en praktische ondersteuning. Jouw bijdrage helpt kinderen en jongeren om in hun levens gezonde keuzes te maken. Je bent verzekerd en ontvangt een reiskostenvergoeding.

Stichting Chris en Voorkom!
Voorkom! maakt deel uit van Stichting Chris en Voorkom!. Wij inspireren en stimuleren kinderen, tieners en hun opvoeders tot het maken van gezonde en verantwoorde keuzes. Dat doen wij door middel van het aanbieden van preventie-, weerbaarheids- en leefstijlprogramma’s en het bieden van een luisterend oor via anonieme chat en e-coaching.

Solliciteren
Voldoe jij aan ons profiel? Dan willen wij graag met jou in contact komen! Wil je meer informatie over deze vacature? Mail dan naar vrijwilligerszaken@chrisvoorkom.nl of solliciteer via de onderstaande knop.

Solliciteer