Bezoek onze stand op Opwekking!

De Opwekking Conferentie (7 t/m 10 juni) komt er weer aan, ga jij ook? Dit jaar is Voorkom! aanwezig met een stand in de Mission Expo, dus we zijn al volop aan het inpakken!

Tijdens de conferentie hopen we een groot aantal conferentiegangers en mogelijk nieuwe ervaringsdeskundigen te bereiken en ontmoeten. Met onze nieuwe banners, flyers, kaartjes en armbandjes willen we hen bekend maken met ons werk voor kinderen en jongeren. Zien we je daar?

Jongeren: Win een armbandje!
Vind je het soms lastig om zelf je eigen keuzes te maken, ‘nee’ te zeggen, terwijl je vrienden op school of de sportclub iets anders van je verwachten? Kom dan langs bij onze stand en doe mee met de ‘Nee is ook oké’-challenge. Met jouw deelname verdien je een stoer polsbandje van Voorkom!

Ervaringsdeskundigen: raak met ons in gesprek!
Heb jij een verslavingsverleden (25+ jaar oud) en wil je iets moois doen met jouw verhaal? Kom dan langs voor een praatje bij onze stand, neem een flyer mee of schrijf je direct in als ervaringsdeskundige bij Voorkom! Wie weet sta jij binnenkort voor de klas om kinderen en jongeren te bemoedigen om gezonde keuzes te maken!

Kom in actie!
Om kinderen en jongeren te blijven inspireren en stimuleren bij het maken van gezonde en verantwoorde keuzes hebben we je hulp hard nodig. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door actie te voeren, een gift te geven of voor ons werk te bidden. Kom langs voor een praatje, meer informatie over de mogelijkheden en neem onze actie-flyer mee!


Comments are closed.